Alma_corporate (57)_1500x400

#almaspirit
#rohkeuskasvaa

Opiskelijoille

Kiinnostaako harjoittelupaikka Alma Medialla? Onko sinulla mielessä mielenkiintoinen aihe opinnäytetyölle tai gradulle? Ole yhteydessä meihin ja ehdota, minkälaista yhteistyötä voisimme tehdä. 

Kesätyöpaikat ja harjoittelupaikat

Alma Median yksiköissä työskentelee joka kesä satoja kesätyöntekijöitä. He pitävät omalta osaltaan pyörät pyörimässä, kun vakituinen väki lataa akkujaan. Kesätyö- tai harjoittelupaikka voi olla myös mahtava ponnahduslauta uralle Alma Mediassa.

Kesätyöpaikkojen täyttäminen alkaa jo vuodenvaihteessa, joten kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä. Ilmoitamme kaikki kesätyöpaikat Avoimet työpaikat- osiossa.

Me uskomme nuoriin ja haluamme tarjota mahdollisuuksia ensimmäisiin askeliin uralla eteenpäin. 

Opinnäytetyöt

Jos haluat tehdä opinnäytetyön Alma Medialle, lähetä meille ehdotus yhteistyöstä. Kerro mahdollisimman tarkasti alustava aiheesi ja perustelut, miksi haluaisit tehdä yhteistyötä kanssamme. 

Opiskelijayhteistyö ja vierailut

Alma Media osallistuu vuosittain erilaisiin rekrytointitapahtumiin yksin tai yhdessä eri yksiköiden kanssa. Ilmoitamme tulevista tapahtumista sosiaalisen median kanavissamme, joten muistathan seurata Alma Mediaa Facebookissa, LinkedIn:issä, Twitterissä ja Instagramissa.

 

Ota yhteyttä!

rekry@almamedia.fi