Alma

Liiketoiminta-alueet

Alma Median liiketoiminta-alueet ovat Alma Markets, Alma Talent, Alma News & Life ja Alma Regions.

Alma Markets

Alma Markets –liiketoimintayksikköön kuuluu useita verkkopalveluita: asumiseen liittyviä palveluita (Etuovi.com, Vuokraovi.com, Urakkamaailma.fi, NettiKoti ja Kivi) sekä rekrytointiin liittyviä palveluita (Monster.fi, Jobs.cz, Prace.cz, CV Online, Profesia.sk, MojPosao.net, Monster.hu, Monsterpolska.pl ja Monster.cz), kuin myös liikkumisen palveluita (Autotalli.com ja Autojerry.fi).

Alma Talent

Alma Talent julkaisee 22:ää ammatti- ja talouslehteä sekä julkaisee kirjoja. Lisäksi liiketoiminto tarjoaa eri alojen ammattilaisille ja yrityksille osaamisen kehittämistä tukevia ja liiketoimintaa kasvattavia palveluja, kuten tapahtumia, koulutusta ja tietopalveluja.

Alma Talentin medioita Suomessa ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Tekniikka & Talous, Markkinointi&Mainonta, Arvopaperi, Tivi ja Mediuutiset. Ruotsissa Alma Talentin julkaisuja ovat muun muassa Affärsvärlden, Ny Teknik ja Dagens Media.

Siirry Alma Talentin omille sivuille.

Alma News & Life

Alma News & Life –liiketoiminta-alueeseen kuuluvat valtakunnallisen Iltalehden eri digitaaliset ja painetut uutis- ja lifestyle -sisällöt. Lisäksi liiketoiminta-alueeseen kuuluvat Rantapallo.fi, Telkku.com, Kotikokki.net ja E-kontakti.fi.

Alma Regions

Alma Regions –liiketoimintalue sisältää Aamulehden, Satakunnan Kansan, Lapin Kansan sekä useiden paikallis- ja kaupunkilehtien kustannustoiminta sekä printissä että verkossa. Myös paino- ja jakeluyksikkö Alma Manu sisältyy Alma Regionsiin.

Alma News & Life ja Alma Regions liiketoimintasegmentit yhdistyvät huhtikuussa 2018.