Monipuolista tietoa ja laadukasta palvelua.

Tietopalvelut

Tietopalvelut on yksi maan johtavista tietopalvelujen tarjoajista. Tietopalveluiden tarjoamien palveluiden avulla yritykset voivat parantaa kilpailukykyään reagoimalla nopeasti toimintaympäristön muutoksiin ja välttää riskejä käyttämällä päätöksenteon pohjana luotettavaa ja virallista informaatiota. Tietopalvelut on luottokumppanisi, kun haluat palvella omia asiakkaitasi nopeasti ja luotettavasti.

1_Yritystietopalvelu_570x270

Yritystietopalvelut

Kattava kokonaisuus yritysten tausta- ja taloustietoja yhdessä osoitteessa. Saatavilla kaupparekisterin asiakirjat, luottoluokitukset, maksuviivetiedot ja tilinpäätösanalyysit. Myös työkalut toimintaympäristön hallintaan ja strategiatyön tueksi. 

Tutustu Tietopalveluihin

Alma_corporate (123)_570x270

Kiinteistötietopalvelut

Markkinoiden monipuolisin kiinteistötietopalvelu dynaamisella karttapalvelulla. Tilaa kaikki kiinteistöjä koskevat viralliset asiakirjat, todistukset ja otteet kätevästi yhdestä paikasta. palvelussa tarkastelet myös kiinteistöjä kartalla ja tutkit toteutuneita kauppahintoja.

Tutustu Tietopalveluihin

Alma_KL_henkilotiedot_570x270

Henkilötietopalvelut

Viralliset tiedot yksityishenkilöiden taustoista. Henkilötietopalvelut sisältää muun muassa yksityishenkilöiden rekisteröidyt maksuhäiriömerkinnät ja liiketoimintakiellot. Laaja ja luotettava henkilötietojen kokonaisuus palvelee kaikkia liiketoiminnan harjoittajia.

Tutustu Tietopalveluihin

Alma_KL_myynti_570x270

Asiakkuuksien hallinta

Tee tulosta myynnissä ja markkinoinnissa laadukkailla kohderyhmillä, pidä asiakastiedot tuoreina ajantasaisella tietohuollolla, hanki myyntivalmiita liidejä asiakashankintapalveluiden avulla ja luo asiakaskeskeinen liiketoimintajärjestelmä CRM-ratkaisun avulla.

Tutustu Tietopalveluihin