Mobiilimainonta

Alman mobiiliverkosto tavoittaa 4 miljoonaa eri selainta viikossa ja on yksi Suomen tavoittavimmista mobiilimainonnan verkostoista.

Alman mobiiliverkostossa voi mainostaa koko verkoston läpi näkyvällä ratkaisulla (RON) tai hyödyntää yleisöpaketteja ja kohdennuksia. Mainonnan vuorovaikutuksellisuutta ja tehoja lisäävät monipuoliset rich media -mainosmuodot. Toiminnallisissa rich media –kampanjoissa voi hyödyntää puhelimen ominaisuuksia, kuten kameraa, GPS-sijaintia, ravistelua, pyyhkäisyä ja liikkuvaa kuvaa. Mobiilin rich media -kampanjoiden keskimääräinen vuorovaikutusaste on yli 6-kertainen staattisiin aineistoihin verrattuna.

Miksi mobiilimainonta Alma-verkostossa?

  1. Kuluttajat ovat jo mobiilissa: keskimäärin jo noin puolet Alman medioiden verkkokäytöstä tapahtuu mobiililaitteilla.
  2. Mobiili on loistava mainosalusta koska se on henkilökohtainen, aina mukana, kosketeltava, osallistava ja mahdollistaa rikkaat toiminnalliset mainosmuodot.
  3. Mobiilimainonnalla pääsee lähelle ostohetkeä, kuluttajan taskuun vaikuttamaan niin brändimielikuvaan kuin ostoaikeeseen.


Alma Mobiiliverkoston yleisöpaketit


uutiset270
ruoka270
viihde270
mobiili270
mediatjaosiot270
autot240
asuminen270

Mainosmuodot


Mainosmuotoina mobiilissa toimivat niin staattiset kuvamainokset, videomainokset kuin rich media –mainosmuodot. Aktivointitapoja ovat: klikkaus mobiilisivustolle, puhelinsoittoon, tekstiviestiin, sovelluskauppaan, videoon, kuponkiin, ja karttaan (store locator).  

Perus rich media –mainosmuodot mobiiliin toteutetaan avaimet käteen –periaatteella. Mainosmuodot ovat: swipekuutio, puoliswipe, store locator, videoparaati, kuva-video-kuva, kalenterimainos ja raaputuspinta.

HTML5-erikoisratkaisuja on mahdollista toteuttaa Alman tarjoamalla Celtra-työkalulla. Helppokäyttöinen työkalu on selainpohjainen ja toimii yksinkertaisesti ns. raahaa ja pudota -periaatteella, eikä erillistä koodaamista tarvita. 


Kohdennukset

Lisää informaatiota mobiilimainonnan kohdennusmahdollisuuksista löydät täältä.


Aineisto-ohjeet


Materiaalin toimitusohjeet löydät Aineisto-ohjeet -sivulta.


Lähteet: Mads